Thursday, April 29, 2010

Karma Police!

Idag, Torsdag har jag mest bara chillat på! . "jobbade" ca en timme imorse från 9-10am och sen dess har jag varit ledig! Mamman tog alla barnen och skjussade pappan till flygplatsen, som btw ska till STHLM SVERIGE! -___- efter det for hon till Coyote Point Museum och har inte kommit hem ännu ( 4pm!!!!!)
Runt elva for jag till biblioteket och lämnade igen / lånade nya filmer! Efter det for jag vidare till IKEA!! hohoh!

Nyss var jag på en liten promenix med Humboldt i parken mys mys..
Senare ikväll har jag daaaaans i Redwood City! HOHO!





GRATTIS NINA TILL BABYLOVE!!!!!

Monday, April 26, 2010

Monday!

FIVE OUT OF FIVE CONCERTS IN NYC WITH HANSON!!! Why am I living on the Westcoast at this particularly moment?! Bummer!

I morse blev jag upphämtad av Isi klockan nio och vi drog till "the great mall" i Milpitas (inte: Mil(i)pitas, som jag trodde det hette..-_-) Där köpte jag vita converse FINALLY efter typ miljoner olika skoaffärer med converse med icket MIN stlk 31/2 "sorry , we only carry adult sizes" VADÅ ADULT SIZES???! "but you can go and try at the kids fotlocker ... -____- jävla mini fotade jag! ..Men nu äntligen har jag mig ett par nya fina vita converse.. ! som just nu är hemma hos Isi dock ;p..

Efter besöket i Milpitas drog vi hem till Isi o chillade lite tills jag skulle vandra vidare på min dans och isi skulle börja jobba igen!

Senare ikväll träffade jag äntligen Caitlin igen! It's been WAAAY too long since jag träffade henne sist. Det tyckte vi båda och bestämde oss för att ses igen inom en snar framtid!! mycket bra!

Imorgon ska jag morgonvandra till Isi igen vid 9! Vi ska frukostdejta o sen chilla! runt tresnåret ska jag träffa Rachel från min gamla book arts class nere i downtown palo alto! Det blir nog mycket trevligt! På kvällah ska jag gå på finkonsert med tema Mozart och piano med Alice och Isi!!! NICE!!!

Så mycket kärlek till dessa fina :

Friday, April 23, 2010

Smarta Barn!

Idag satt jag och ritade i mitt ritblock vad som skulle bli "a fingerpuppet" åt ena flickan. Jag ritade en hedgehog i profil varpå flickan säger: "You have to draw the other eye I wanna see it." Jag svarar "But you can't see it, 'cause it's on the other side (jag syftar såklart irl på ett huvud i profil) Efter en kort paus får jag till svars från flickan. "But Stina, let me turn the page and look at the other side...." hahahah,..jag dog..!

Thursday, April 22, 2010

Torsdag!

I måndags på danslektionen på stanford, kom en kille från dansgruppen: Jabbawockeez!!!!! i slutet av våran lektion. Jag ba WHOOOOT??? Jabbawockeez är hur grymma som helst! De deltog i ABDC (Americas best dance crew för några år sedan. ) OH MAN! Han skulle tydligen skjussa min danslärare till flygplatsen...-_-,,,btw..med lite småprat med min danslärare på stanford så visar det sig att han hade min lärare i Redwood city en gång i tiden som elev! ..höhö lite småkul.
Jag var K A S S på dansen i onsdags -____________- SERIOUSLY!! MEn nu har jag faktikst TROR DET ELLER EJ men lärt mig hela lady gaga-bad romance koreografin som vi kör HELT PÅ EGEN HAND!! ..åtminstone tror jag att jag har fått till alla stegen..det passar in med musiken i alla fall ..! mohahah,,,så hoppas det går bättre på måndag!

BTW jag har fått unbelievably hela Lö-Tis LEDIGT!!! WHOaa!!! ..so far blire Isi på Fre + Sön, Träffa Rachel från min gamla book arts class förmodligen på Tis! Sedan pianokonsert med Mozart på Tis kväll med Alicee på Stanford! Whosh!! jag ska jobba mer på mina planer men framför allt ska jag även sova sova SOVA!!

Monday, April 19, 2010

Del 2

I söndags var det Au Pair -möte igen! Denna gång for vi till Alcatraz!! Jag var lite rädd innan men det var faktiskt väldigt intressant!
Tydligen förutom the prison, bodde det även barnfamiljer på denna ö som älskade livet och naturen här. De tänkte inte ens på att de bodde granne med ett redigt gäng kriminella män! Det levde in complete harmony!











Här kan man se Angel Island i bakgrunden! en grannö till Alcatraz!


"The Cellhouse"


Vattentorn!



Här befann vi oss o duschrummet i väntan på att få hörlurar till the Audio tour av the cellhouse!


Toa! Noll privacy här !




"The Cutoff"











Bibliotek


An artistic criminal!


Administration!






Vy from the Doc!


Lite schletet kanske..





En fin fågel som gjorde det mest bisarra ljudet jag någonsin hört en fågel göra, går inte ens att beskriva! .


The playground!


The dining hall! Matstunderna var de mest farliga tiderna under dagarna! - stora kriminella män i kö i väntan på mat med en kniv, gaffel och sked i sina händer!! YOU BETTER WATCH OUT!


Kitchen! Tydligen försvann det köksverktyg av och ann...tänka sig..

Helgen!

Nu blir det uppdatering från helgen!

I lördags vandrade jag och Alice ner till the Stanford Center Art Cantor Museum! Vi gick omkring o fota en massa! Det stekte på som tusan!


Favorit i repris!!












Manet!












Pablo Picasso!


George Braque!


Wassily Kandinsky!




Roy Lichtenstein!






Statyer av Franske Rodin..





..

Saturday, April 17, 2010

Fredag!

I förmiddags tog jag flickorna ut till parken! Hela förmiddagen har jag gått omkring o nynnat på:



Tillslut började till och med flickorna sjunga "thiiinking about youu" haha söta!

När vi tog en liten promenix runt parken plocka ena flickan upp en blomma och blåste sedan iväg den, sedan kunde jag höra henne säga för sig själv "I hope my wish come true" och då frågar jag henne "what do you wish for Al?" till svar får jag från min 3, 5 åring, "A new TV for our room..." O_____o Vad händer med dagens generationer ???

Inspringandes idag kom även pojken med en stor fin rosa ros till mig.!! åhw.! (from the backyard)

JAG har även spenderat tid med Alice idag!!! ursprunglingsplanen var att vandra ner till Stanfords Cantor Art center museum, men i stället brummade vi iväg med bilen för lite shopping! Ikväll tittade vi på Sweeney Todd!! INTE nådig film!!
Imorn ska vi i alla fall besöka museumet och vandra omkring o fota en massa!!!

Wednesday, April 14, 2010

(500) Days of Summer!

Den filmen tittar jag på just nu och det är NICE!!

Tänkte göra en bättre sent än aldrig uppdatering från förra helgen nu när vi närmar oss ny helg !
Som jag nämnde tidigare drog jag över till Isi i lördags direkt efter att jag slutade jobba!
Där lagade Alice crepes och vi hade party natten lång!!

Dansen på stanford är knaaas! det går alldeles för fort!! Men imorn kväll är det dans igen i Redwood city! jösses ba va tiden går fort!

Jag kom nyligen hem från Alice där vi tittade på Lord of the rings, two towers! Imorn ska vi se resten! whoaa

Här kommer lite pics från i helgen! :


Jag o Alice väldigt fagra!


Puss på Isi!


Jag o Alice!


Dagen efter i dimman av Isis packningsstök inför hennes resa till Cancun, Mexico, fann jag roliga "Renhorns-converse" i hennes garderob!

Dagen efter åt vi även nudlar i Blomkruka!! Yum!