Friday, August 13, 2010

uppdatering från L.A!

Hey
Vi ska snart ta vårat pick o pack o fara norrut mot San Francisco efter två nätter i San Diego o två nätter i L.A

I måndags flög vi till San Diego tidigt på morgonen. När vi kom dit o fixat hyrbil åkte vi till USS Midway som är ett stort hangarfartyg o numera museum! Läckert värre!
Vi spenderade mycket tid i Balboa Park också som är en jättestor park mitt i stan där de flesta museum ligger! Vi gick bland annat på San Diegos Natural History Museum o Museum of photography som var otroligt bra, Unforgettable Rock 'n Roll photographs selected by Graham Nash.

I onsdags drog vi kosingen mot L.A o for först till Newport Beach, vidare åkte vi igenom nästan hela L.A för att komma till vårat hotell som låg gatan nedanför Hollywood blvd o Walk of fame! NICE! Smekt Johnny Depps stjärna o avtryck i marken kan jag LOVA!!!
Vi såg även Beverly Hills, Santa Monica Beach, RYDELL HIGH från Grease på Venice blvd. Tog en tripp upp på MulHolland drive för att se Hollywood skylten men som blev ett enda stort FAIL! . Mycket mera har vi sett men nu ska jag gå o äta frukost innan vi bär oss av på sista äventyr i änglarnas stad!

BILDER KOMMER SEN!

1 comment:

AnnSo said...

Ser mycket fram mot BILDERNA!!!